Artister

Ekhagen Live

Vi har nu det stora nöjet att erbjuda ett fantastiskt midsommarfirande i Borås. Med ett brett program är
Ekhagen LIVE en mötesplats som uppmuntrar till delaktighet och mångfald. Arrangemanget vänder sig
till alla åldrar och är alkohol och drogfritt.

Artister & Uppträdanden

Ekhagen LIVE erbjuder en midsommarfestival full med musik. Artisterna är noga utvalda för att kunna ge dig en fantastisk upplevelse.
Artistsläpp sker löpande. Följ oss på sociala medier för att hålla koll!

HANNA FERM
17.00 – konserthallen
ULRIK MUNTHER
19.30 – Konserthallen
ERIK LUNDIN
21.15 – konserthallen
VICTOR LEKSELL
23.00 – Konserthallen

ULRIK MUNTHER

ULRIK MUNTHER TILL EKHAGEN LIVE!
Vi är grymt glada att presentera Ulrik Munther som vår första artist.
Ulrik kommer inta konserthallen och bjuder oss på en magisk konsert, missa inte detta!

Tid

Tid kommer

Plats:

Konserthallen

VICTOR LEKSELL

POPSENSATIONEN VICTOR LEKSELL ÄR KLAR FÖR ETT TURNÈSTOPP I BORÅS.

Det finns ingen tvekan om att de sista månaderna av 2018 tillhör Victor Leksell. I höst fick han oss att konstant nynna frasen ”Det är nåt som vi tappat”. Göteborgssonen Victor Leksell slog igenom med dunder och brak i höstas när han släppte singeln ”Tappat”. På kort tid tog sig låten in på radio, spellistor och placerade sig stadigt på topp 10 på Spotifys topplista. Kort efter att singeln sett dagens ljus öppnade Victor för bland annat Hov1, Tjuvjakt och Molly Sandén. Fansen fick mersmak och följarna blev fler.

Tid

23.00

Plats:

Konserthallen

ERIK LUNDIN

ERIK LUNDIN TILL EKHAGEN LIVE!
2015 släppte Erik Lundin ”Suedi”, hans första EP på svenska. Den rymde berättelser kring identitet, ekonomi, kamp och strävan i en ung svart mans liv i samtidens Sverige. Den 1 mars 2019 släpptes ”Zebrapojken” och nu ger Erik sig ut på en turné och vi är glada att han tar ett turnéstopp i Borås på Ekhagen LIVE!

Tid

21.15

Plats:

Konserthallen

HANNA FERM

Hanna Ferm var i duett med Liamoo favorittippad i årets melodifestival. På midsommar firar hon utan sin duettpartner, men tillsammans med boråsarna, på Ekhagen LIVE

Hanna Ferm, som kommer från Pixbo utanför Göteborg, debuterade i årets Melodifestival tillsammans med Liamoo och låten ”Hold you”. Bidraget var favorittippat och slutade på en tredjeplats i tävlingen. Hanna Ferm slog dock igenom redan i Idol 2017, då hon slutade på en andraplats efter Chris Kläfford. Aldrig tidigare har det skiljt så få röster mellan semifinalisterna i programmet. I början av 2018 släppte hon sin debutsingel ”Never Mine”. Uppföljaren ”Bad Habit” släpptes samma sommar.

Tid

17.00

Plats:

Konserthallen

Adam Englund

ADAM ENGLUND TILL EKHAGEN LIVE!
Med en rykande färsk singel i bagaget är vi glada att kunna presentera vad som kommer bli ett kärt återbesök av Adam Englund. Förra året bjöd Adam upp till dans och fick Ekhagen att gunga till sin fantastiska musik. I år intar Adam konserthallen och värmer upp oss inför en kväll av många magiska ögonblick

Tid

19.00

Plats:

Konserthallen

Balkan Bagpack

BALKAN BAGPACK TILL EKHAGEN LIVE!
Det spelar ingen roll om du planerat att dansa eller ej! När Balkan Bagpack kör igång går det inte sitta still! Vi är extremt glada att kunna få erbjuda en riktig balkanfest under midsommar!

Tid

22.15

Plats:

Klockstapeln

JUSTINE HER

JUSTINE HER TILL EKHAGEN LIVE!
Justine Her är låtskrivare och musikproducent. Dynamiska harmonier, folkinfluerade melodier tillsammans med en filmisk ljudbild följt av en stor, kraftig röst. För ett år sedan släpptes singeln ’Right Into Bloom’ och uppföljarna spelas live ackompanjerat av band med ett set som beskrivs som både trollbindande och kraftfullt. Under året lovordades hon av både publik som kritiker som fick ta del av hennes första spelningar.
Välkommen @justine_her till Ekhagen LIVE! 

Tid

16.00

Plats:

Klockstapeln

DJ Hurtig

DJ HURTIG TILL EKHAGEN LIVE! 
Simon Hurtig lever upp till namnet och kommer bjuda på en minst sagt energifylld show. Du kommer hitta DJ Hurtig under dagen vid vattenlandet och som upptagg innan kvällens konserter för att sedan avsluta Ekhagen LIVE med en housekonsert! Välkommen tillbaka till Ekhagen LIVE!

Tid

00.00

Plats:

Konserthallen

Mackan N Matthew

MACKAN N MATTHEW TILL EKHAGEN LIVE!
Mackan n Matthew är boråsbandet som med sin egenskrivna vispop börjat nå en allt bredare publik. Med stor närvaro på scen hoppas de kunna bjuda på en sprudlande musikupplevelse under festivalen!

Tid

12.30

Plats:

Konserthallen

Hugo Andersson

HUGO ANDERSSON TILL EKHAGEN LIVE!
Hugo kommer åter som en favorit i repris men med rykande färskt material.
Hugo Andersson kommer inta klockstapeln 20.30 och det ser vi mycket framemot! 

Tid

20.30

Plats:

Klockstapeln

Pure Gospel

Pure Gospel är en kör från Borås som sjunger gospel med hjärta, gung och glädje! En blandning av traditionell och modern gospel levereras med ett fokus på sound, sväng och uttryck. Tillsammans med eminenta musiker utlovas det ett tillfälle för handklapp och fotstamp! V

Tid

14.00

Plats:

Klockstapeln

Isolde

Vi presenterar ISOLDE – en sångtrio med pianokomp som startade i Göteborg 2017. Sedan dess har de spelat på olika event och tillställningar i Stockholm, Göteborg och Trollhättan. De har uppmärksammats för sina moderna stämarrangemang på såväl gammal som ny musik främst inom soul, jazz, pop och visa!

Tid

11.00

Plats:

Klockstapeln

PRISA

Borås baserade bandet PRISA kommer bjuda på en lovsångskonsert utan dess like!

Tid

18.00

Plats:

Klockstapeln

0
Vi ses kanske igen!
Inget Ekhagen LIVE 2022

Vi är glada för de två festivaler vi fick tillsammans men har inte kunnat starta igång igen 2022. Vi hoppas på framtida festivaler men får återkomma till det.

Vill du fira midsommar på Ekhagen sker ett fint midsommarfirande med dans, grill, beachturnering i Kyrkan EFS Luthas regi. Läs mer genom att klicka här

Tack för informationen
Powered by